Nagradna igra Ožujsko glazbene točionice

Kad Ožujsko glazbena točionica i Ultra nagrađuju, onda to fenomenalno zvuči!

Kupi 1L proizvoda iz Ožujsko obitelji, prijavi broj računa sa svojim podacima ispunjavanjem forme niže ili slanjem SMS-a s podacima OZUJSKO, ime, prezime, adresa na 60478 (2,40kn/SMS) i imaš priliku osvojiti fenomenalne nagrade poput skutera Piaggio Vespa Primavera, velikog Sony zvučnog sustava ili ulaznica za koncerte Pet Shop Boysa i Duran Durana te mnoge druge.

Trajanje nagradne igre:
01.07. - 21.08.2017
Mjesto održavanja:
Republika Hrvatska
Podijeli s ekipom

Nagradna igra je završila!

Naša Pravila o privatnosti i Uvjeti korištenja nedavno su ažurirani, i važe od 22. svibnja 2018. Molimo pročitajte ove dokumente u potpunosti kako biste bili sigurni da razumijete kako Molson Coors prikuplja, koristi i objavljuje vaše podatke. Kliknite niže da biste pogledali ovu web stranicu. Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaši podaci upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu web stranicu. Informacije o tome kako otkazati pretplatu ili ažurirati svoje podatke potražite u Pravilima o privatnosti

POGLEDAJ WEB STRANICU
 

UPIŠI DATUM ROĐENJA

Upisom datuma rođenja potvrđujete da ste navršili zakonom propisanu starosnu dob potrebnu za konzumiranje alkoholnih pića.

Ulaskom na stranicu prihvaćate uvjete i pravila korištenja i zaštite privatnosti.

Uuups, izgleda da trebate pričekati još malo...