Tko Žuju kupuje, poklonu se raduje

Kupovinom minimalno 1L bilo kojeg od Ožujsko proizvoda navedenih u Pravilima ove nagradne igre, na bilo kojem prodajnom mjestu također navedenom u Pravilima, kupac stječe pravo sudjelovanja u nagradnoj igri. Za svaku kupnju navedenih proizvoda/pakiranja u količini od jedne litre, kupac će dobiti naljepnicu koju će staviti na kupon na kojem se nalazi deset mjesta za stavljanje naljepnica.

Nakon što kupac popuni naljepnicama kupon, kupac takav kupon stavlja u kutije na prodajnom
mjestu. Na kuponu je kupac dužan ispuniti podatke: ime, prezime, adresa, broj računa, broj
telefona i email adresa.

Svaki kupac koji sakupi 10 naljepnica sudjeluje u nagradnoj igri te ima priliku osvojiti jedan od 48 Giant ATX 2 bicikala.

Trajanje nagradne igre:
01.03. - 31.08.2018
Mjesto održavanja:
Republika Hrvatska
Podijeli s ekipom

Sudjeluj

Naša Pravila o privatnosti i Uvjeti korištenja nedavno su ažurirani, i važe od 22. svibnja 2018. Molimo pročitajte ove dokumente u potpunosti kako biste bili sigurni da razumijete kako Molson Coors prikuplja, koristi i objavljuje vaše podatke. Kliknite niže da biste pogledali ovu web stranicu. Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaši podaci upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu web stranicu. Informacije o tome kako otkazati pretplatu ili ažurirati svoje podatke potražite u Pravilima o privatnosti

POGLEDAJ WEB STRANICU
 

UPIŠI DATUM ROĐENJA

Upisom datuma rođenja potvrđujete da ste navršili zakonom propisanu starosnu dob potrebnu za konzumiranje alkoholnih pića.

Ulaskom na stranicu prihvaćate uvjete i pravila korištenja i zaštite privatnosti.

Uuups, izgleda da trebate pričekati još malo...