Bez Žuje i alata nema osvježenja ni zanata!

U svojoj omiljenoj trgovini u susjedstvu kupi minimalno 1 L piva iz Ožujsko obitelji (limenka, boca, PET), pošalji SMS: OŽUJSKO, broj računa i osobne podatke (ime i prezime, adresa, grad) na broj 60478 ili ispuni formular na nagradne.ozujsko.com i uključi se u nagradnu igru u kojoj možeš osvojiti vrijedne nagrade!

Trajanje nagradne igre:
01.11. - 22.12.2020
Mjesto održavanja:
Republika Hrvatska
Podijeli s ekipom

Dobitnici

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta. Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.

POGLEDAJ WEB STRANICU
 

UPIŠI DATUM ROĐENJA

Upisom datuma rođenja potvrđujete da ste navršili zakonom propisanu starosnu dob potrebnu za konzumiranje alkoholnih pića.

Ulaskom na stranicu prihvaćate uvjete i pravila korištenja i zaštite privatnosti.

Uuups, izgleda da trebate pričekati još malo...