Nagradna igra Ožujsko glazbene točionice

Kad Ožujsko glazbena točionica i Ultra nagrađuju, onda to fenomenalno zvuči!

Kupi 1L proizvoda iz Ožujsko obitelji, prijavi broj računa sa svojim podacima ispunjavanjem forme niže ili slanjem SMS-a s podacima OZUJSKO, ime, prezime, adresa na 60478 (2,40kn/SMS) i imaš priliku osvojiti fenomenalne nagrade poput skutera Piaggio Vespa Primavera, velikog Sony zvučnog sustava ili ulaznica za koncerte Pet Shop Boysa i Duran Durana te mnoge druge.

Trajanje nagradne igre:
01.07. - 21.08.2017
Mjesto održavanja:
Republika Hrvatska
Podijeli s ekipom

Nagradna igra je završila!

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta. Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.

POGLEDAJ WEB STRANICU
 

UPIŠI DATUM ROĐENJA

Upisom datuma rođenja potvrđujete da ste navršili zakonom propisanu starosnu dob potrebnu za konzumiranje alkoholnih pića.

Ulaskom na stranicu prihvaćate uvjete i pravila korištenja i zaštite privatnosti.

Uuups, izgleda da trebate pričekati još malo...