Nema do Žuje kad te nagrađuje

U razdoblju od 15. rujna do 15. studenog 2021. kupi minimalno 1 proizvod iz Ožujsko obitelji (limenka, boca, PET) pošalji SMS: OŽUJSKO, broj računa i osobne podatke (ime, prezime, adresa i grad) na broj 60478 (2,40 kn/SMS) ili se prijavi putem forme niže i sudjeluj u nagradnoj igri u kojoj možeš osvojiti vrijedne nagrade. Obavezno sačuvaj račun!

Popis prodajnih mjesta nalazi se ovdje.

Trajanje nagradne igre:
15.09. - 15.11.2021
Mjesto održavanja:
Republika Hrvatska
Podijeli s ekipom

Sudjeluj

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta. Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.

POGLEDAJ WEB STRANICU
 

UPIŠI DATUM ROĐENJA

Upisom datuma rođenja potvrđujete da ste navršili zakonom propisanu starosnu dob potrebnu za konzumiranje alkoholnih pića.

Ulaskom na stranicu prihvaćate uvjete i pravila korištenja i zaštite privatnosti.

Uuups, izgleda da trebate pričekati još malo...