Tko Žuju kupuje, poklonu se raduje

Kupovinom minimalno 1L bilo kojeg od Ožujsko proizvoda navedenih u Pravilima ove nagradne igre, na bilo kojem prodajnom mjestu također navedenom u Pravilima, kupac stječe pravo sudjelovanja u nagradnoj igri. Za svaku kupnju navedenih proizvoda/pakiranja u količini od jedne litre, kupac će dobiti naljepnicu koju će staviti na kupon na kojem se nalazi deset mjesta za stavljanje naljepnica.

Nakon što kupac popuni naljepnicama kupon, kupac takav kupon stavlja u kutije na prodajnom
mjestu. Na kuponu je kupac dužan ispuniti podatke: ime, prezime, adresa, broj računa, broj
telefona i email adresa.

Svaki kupac koji sakupi 10 naljepnica sudjeluje u nagradnoj igri te ima priliku osvojiti jedan od 48 Giant ATX 2 bicikala.

Prvi krug

 

UPIŠI DATUM ROĐENJA

Uuups, izgleda da trebate pričekati još malo...

Upisom datuma rođenja potvrđujete da ste navršili zakonom propisanu starosnu dob potrebnu za konzumiranje alkoholnih pića. Ova stranica namijenjena je osobama starijima od 18 godina i njen sadržaj ne smije se dijeliti s maloljetnim osobama. Vjerujemo u odgovorno konzumiranje piva i odgovorno objavljivanje. Komentari koji su neprikladni, uvredljivi ili sugeriraju neodgovorno konzumiranje bit će izbrisani.

Ulaskom na stranicu prihvaćate uvjete i pravila korištenja, pravila privatnosti i pravila ponašanja.

Više o uvjetima korištenja službene stranice, pravilima privatnosti i pravilima ponašanja saznajte na sljedećim linkovima: Uvjeti korištenja, Pravila privatnosti, Pravila ponašanja.