Tko Žuju kupuje, poklonu se raduje

Kupovinom minimalno 1L bilo kojeg od Ožujsko proizvoda navedenih u Pravilima ove nagradne igre, na bilo kojem prodajnom mjestu također navedenom u Pravilima, kupac stječe pravo sudjelovanja u nagradnoj igri. Za svaku kupnju navedenih proizvoda/pakiranja u količini od jedne litre, kupac će dobiti naljepnicu koju će staviti na kupon na kojem se nalazi deset mjesta za stavljanje naljepnica.

Nakon što kupac popuni naljepnicama kupon, kupac takav kupon stavlja u kutije na prodajnom
mjestu. Na kuponu je kupac dužan ispuniti podatke: ime, prezime, adresa, broj računa, broj
telefona i email adresa.

Svaki kupac koji sakupi 10 naljepnica sudjeluje u nagradnoj igri te ima priliku osvojiti jedan od 48 Giant ATX 2 bicikala.

Prvi krug

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta. Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.

POGLEDAJ WEB STRANICU
 

UPIŠI DATUM ROĐENJA

Upisom datuma rođenja potvrđujete da ste navršili zakonom propisanu starosnu dob potrebnu za konzumiranje alkoholnih pića.

Ulaskom na stranicu prihvaćate uvjete i pravila korištenja i zaštite privatnosti.

Uuups, izgleda da trebate pričekati još malo...