Žuja i Konzum te nagrađuju besplatnom kupovinom!

Kupi 2L bilo kojeg proizvoda Ožujskog piva ili iz obitelji Ožujskog piva i od 6.12. do 31.12.2018. sudjeluj u nagradnoj igri u kojoj možeš osvojiti godišnju kupovinu u Konzumu u vrijednosti 12.000 kuna. Broj računa dobivenog u Konzumu prilikom kupovine Ožujsko proizvoda prijavi u formi niže ili ga pošalji u SMS poruci na broj 60050 s ključnom riječi Konzum i osobnim podacima (ime, prezime, adresa i grad).

Račun obavezno sačuvaj, a dobitnika ćemo saznati u izvlačenju 3.1.2019. Ostale detalje nagradne igre, uključujući popis Ožujsko proizvoda koji u njoj sudjeluju, možeš pročitati u pravilima. Sretno!

Trajanje nagradne igre:
06.12. - 31.12.2018
Mjesto održavanja:
Republika Hrvatska
Podijeli s ekipom

Sudjeluj

 

UPIŠI DATUM ROĐENJA

Uuups, izgleda da trebate pričekati još malo...

Upisom datuma rođenja potvrđujete da ste navršili zakonom propisanu starosnu dob potrebnu za konzumiranje alkoholnih pića. Ova stranica namijenjena je osobama starijima od 18 godina i njen sadržaj ne smije se dijeliti s maloljetnim osobama. Vjerujemo u odgovorno konzumiranje piva i odgovorno objavljivanje. Komentari koji su neprikladni, uvredljivi ili sugeriraju neodgovorno konzumiranje bit će izbrisani.

Ulaskom na stranicu prihvaćate uvjete i pravila korištenja, pravila privatnosti i pravila ponašanja.

Više o uvjetima korištenja službene stranice, pravilima privatnosti i pravilima ponašanja saznajte na sljedećim linkovima: Uvjeti korištenja, Pravila privatnosti, Pravila ponašanja.