Žuja i Konzum te nagrađuju besplatnom kupovinom!

Kupi 2L bilo kojeg proizvoda Ožujskog piva ili iz obitelji Ožujskog piva i od 6.12. do 31.12.2018. sudjeluj u nagradnoj igri u kojoj možeš osvojiti godišnju kupovinu u Konzumu u vrijednosti 12.000 kuna. Broj računa dobivenog u Konzumu prilikom kupovine Ožujsko proizvoda prijavi u formi niže ili ga pošalji u SMS poruci na broj 60050 s ključnom riječi Konzum i osobnim podacima (ime, prezime, adresa i grad).

Račun obavezno sačuvaj, a dobitnika ćemo saznati u izvlačenju 3.1.2019. Ostale detalje nagradne igre, uključujući popis Ožujsko proizvoda koji u njoj sudjeluju, možeš pročitati u pravilima. Sretno!

Trajanje nagradne igre:
06.12. - 31.12.2018
Mjesto održavanja:
Republika Hrvatska
Podijeli s ekipom

Sudjeluj

 

UPIŠI DATUM ROĐENJA

Upisom datuma rođenja potvrđujete da ste navršili zakonom propisanu starosnu dob potrebnu za konzumiranje alkoholnih pića. Ova stranica namijenjena je osobama starijima od 18 godina i njen sadržaj ne smije se dijeliti s maloljetnim osobama. Vjerujemo u odgovorno konzumiranje piva i odgovorno objavljivanje. Komentari koji su neprikladni, uvredljivi ili sugeriraju neodgovorno konzumiranje bit će izbrisani.

Ulaskom na stranicu prihvaćate uvjete i pravila korištenja i zaštite privatnosti.

Više o uvjetima korištenja službene stranice, pravilima privatnosti i pravilima ponašanja saznajte na sljedećim linkovima: Uvjeti korištenja, Pravila privatnosti, Pravila ponašanja.

Uuups, izgleda da trebate pričekati još malo...