Žuja i Konzum te nagrađuju besplatnom kupovinom!

Kupi 2L bilo kojeg proizvoda Ožujskog piva ili iz obitelji Ožujskog piva i od 6.12. do 31.12.2018. sudjeluj u nagradnoj igri u kojoj možeš osvojiti godišnju kupovinu u Konzumu u vrijednosti 12.000 kuna. Broj računa dobivenog u Konzumu prilikom kupovine Ožujsko proizvoda prijavi u formi niže ili ga pošalji u SMS poruci na broj 60050 s ključnom riječi Konzum i osobnim podacima (ime, prezime, adresa i grad).

Račun obavezno sačuvaj, a dobitnika ćemo saznati u izvlačenju 3.1.2019. Ostale detalje nagradne igre, uključujući popis Ožujsko proizvoda koji u njoj sudjeluju, možeš pročitati u pravilima. Sretno!

Trajanje nagradne igre:
06.12. - 31.12.2018
Mjesto održavanja:
Republika Hrvatska
Podijeli s ekipom

Sudjeluj

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta. Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.

POGLEDAJ WEB STRANICU
 

UPIŠI DATUM ROĐENJA

Upisom datuma rođenja potvrđujete da ste navršili zakonom propisanu starosnu dob potrebnu za konzumiranje alkoholnih pića.

Ulaskom na stranicu prihvaćate uvjete i pravila korištenja i zaštite privatnosti.

Uuups, izgleda da trebate pričekati još malo...