Žuja i MB te nagrađuju!

Kupi minimalno 1L bilo kojeg od Ožujsko proizvoda navedenih u pravilima i sudjeluj u nagradnoj igri u kojoj imaš priliku osvojiti bicikl Giant, Ožujsko ruksak ili majicu. Za svaku kupnju navedenih proizvoda, kupac će dobiti kupon na kojem je dužan ispuniti podatke (ime, prezime, adresa, broj računa, broj telefona i email adresa) i kupon ubaciti u kutije na prodajnom mjestu. Za sve ostale detalje sudjelovanja pročitaj pravila ove nagradne igre.

Trajanje nagradne igre:
01.05. - 01.07.2018
Mjesto održavanja:
Republika Hrvatska
Podijeli s ekipom

Nagradna igra je završila!

 

UPIŠI DATUM ROĐENJA

Uuups, izgleda da trebate pričekati još malo...

Upisom datuma rođenja potvrđujete da ste navršili zakonom propisanu starosnu dob potrebnu za konzumiranje alkoholnih pića. Ova stranica namijenjena je osobama starijima od 18 godina i njen sadržaj ne smije se dijeliti s maloljetnim osobama. Vjerujemo u odgovorno konzumiranje piva i odgovorno objavljivanje. Komentari koji su neprikladni, uvredljivi ili sugeriraju neodgovorno konzumiranje bit će izbrisani.

Ulaskom na stranicu prihvaćate uvjete i pravila korištenja, pravila privatnosti i pravila ponašanja.

Više o uvjetima korištenja službene stranice, pravilima privatnosti i pravilima ponašanja saznajte na sljedećim linkovima: Uvjeti korištenja, Pravila privatnosti, Pravila ponašanja.