Žuja i Panda te nagrađuju!

Kupi minimalno 1L bilo kojeg od Ožujsko proizvoda navedenih u pravilima i sudjeluj u nagradnoj igri u kojoj imaš priliku osvojiti bicikl Giant, Ožujsko ruksak ili majicu. Za svaku kupnju navedenih proizvoda, kupac će dobiti kupon na kojem je dužan ispuniti podatke (ime, prezime, adresa, broj računa, broj telefona i email adresa) i kupon ubaciti u kutije na prodajnom mjestu. Za sve ostale detalje sudjelovanja pročitaj pravila ove nagradne igre.

Trajanje nagradne igre:
01.05. - 01.07.2018
Mjesto održavanja:
Republika Hrvatska
Podijeli s ekipom

Nagradna igra je završila!

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta. Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.

POGLEDAJ WEB STRANICU
 

UPIŠI DATUM ROĐENJA

Upisom datuma rođenja potvrđujete da ste navršili zakonom propisanu starosnu dob potrebnu za konzumiranje alkoholnih pića.

Ulaskom na stranicu prihvaćate uvjete i pravila korištenja i zaštite privatnosti.

Uuups, izgleda da trebate pričekati još malo...