Žuja i Plodine vode te na koncert godine – Foo Fighters

Kupovinom bilo kojeg proizvoda Ožujskog piva ili iz obitelji Ožujskog piva na bilo kojem prodajnom mjestu Plodina d.o.o. , sudjeluj u nagradnoj igri. Za sudjelovanje je potrebno imati na jednom računu minimalno 2 litre bilo kojeg proizvoda ili kombinaciju više proizvoda.

Možeš  sudjelovati u nagradnoj igri na tri načina ali uvijek s novim brojem računa: putem SMS-a, prijavom preko web stranice ili prijavom putem Moja Žuja mobilne aplikacije.

Za svaku kupnju navedenih proizvoda potrebno je poslati SMS poruku sadržaja: PLODINE, broj računa, ime, prezime, adresa i grad kupca na broj 60478. Cijena jedne SMS poruke iznosi 2,40 kn (PDV uključen).

Drugi način prijave podataka je putem web stranice nagradne.ozujsko.com.

Treći način prijave je putem Moja Žuja mobilne aplikacije.

Trajanje nagradne igre:
19.04. - 02.06.2019
Mjesto održavanja:
Republika Hrvatska
Podijeli s ekipom

Sudjeluj

 

UPIŠI DATUM ROĐENJA

Uuups, izgleda da trebate pričekati još malo...

Upisom datuma rođenja potvrđujete da ste navršili zakonom propisanu starosnu dob potrebnu za konzumiranje alkoholnih pića. Ova stranica namijenjena je osobama starijima od 18 godina i njen sadržaj ne smije se dijeliti s maloljetnim osobama. Vjerujemo u odgovorno konzumiranje piva i odgovorno objavljivanje. Komentari koji su neprikladni, uvredljivi ili sugeriraju neodgovorno konzumiranje bit će izbrisani.

Ulaskom na stranicu prihvaćate uvjete i pravila korištenja, pravila privatnosti i pravila ponašanja.

Više o uvjetima korištenja službene stranice, pravilima privatnosti i pravilima ponašanja saznajte na sljedećim linkovima: Uvjeti korištenja, Pravila privatnosti, Pravila ponašanja.