Žuja i Plodine vode te na koncert godine – Foo Fighters

Kupovinom bilo kojeg proizvoda Ožujskog piva ili iz obitelji Ožujskog piva na bilo kojem prodajnom mjestu Plodina d.o.o. , sudjeluj u nagradnoj igri. Za sudjelovanje je potrebno imati na jednom računu minimalno 2 litre bilo kojeg proizvoda ili kombinaciju više proizvoda.

Možeš  sudjelovati u nagradnoj igri na tri načina ali uvijek s novim brojem računa: putem SMS-a, prijavom preko web stranice ili prijavom putem Moja Žuja mobilne aplikacije.

Za svaku kupnju navedenih proizvoda potrebno je poslati SMS poruku sadržaja: PLODINE, broj računa, ime, prezime, adresa i grad kupca na broj 60478. Cijena jedne SMS poruke iznosi 2,40 kn (PDV uključen).

Drugi način prijave podataka je putem web stranice nagradne.ozujsko.com.

Treći način prijave je putem Moja Žuja mobilne aplikacije.

Trajanje nagradne igre:
19.04. - 02.06.2019
Mjesto održavanja:
Republika Hrvatska
Podijeli s ekipom

Sudjeluj

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta. Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.

POGLEDAJ WEB STRANICU
 

UPIŠI DATUM ROĐENJA

Upisom datuma rođenja potvrđujete da ste navršili zakonom propisanu starosnu dob potrebnu za konzumiranje alkoholnih pića.

Ulaskom na stranicu prihvaćate uvjete i pravila korištenja i zaštite privatnosti.

Uuups, izgleda da trebate pričekati još malo...