Žuju u Konzumu kupi i vrijedne nagrade pokupi!

Kupovinom bilo kojeg proizvoda Ožujskog piva ili iz obitelji Ožujskog piva, sudjeluj u nagradnoj igri. Na jednom računu je potrebno imati minimalno 2 litre bilo kojeg Ožujsko proizvoda ili kombinaciju više Ožujsko proizvoda. Sudjelovati možeš kupnjom na bilo kojem prodajnom mjestu Konzum d.d. uključujući i Konzum Online/Konzum KLIK. 

Možeš sudjelovati u nagradnoj igri na dva načina, ali uvijek sa novim brojem računa: putem SMS-a ili prijavom preko web stranice do 23:59 h dana 30. travnja 2019. godine.

Trajanje nagradne igre:
22.03. - 30.04.2019
Mjesto održavanja:
Republika Hrvatska
Podijeli s ekipom

Sudjeluj

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta. Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.

POGLEDAJ WEB STRANICU
 

UPIŠI DATUM ROĐENJA

Upisom datuma rođenja potvrđujete da ste navršili zakonom propisanu starosnu dob potrebnu za konzumiranje alkoholnih pića.

Ulaskom na stranicu prihvaćate uvjete i pravila korištenja i zaštite privatnosti.

Uuups, izgleda da trebate pričekati još malo...